Image
Image

АНГЕЛ СЛАВЯНА ДИМИТРОВИ "ЕООД" е фирма специализирала се в извършването на услугите „Кърти, чисти извозва“ и Хамалски услуги.

Наша цел е улесняване на гражданите в процеса на хамалските и кърти, чисти, извозва услуги, като същевременно полагаме максимални усилия за опазването на околната среда, както и за имуществото на нашите клиенти.

При всяка от изброените услуги е необходимо да се влагат професионални умения и изключително старание, за постигане на перфектните резултати.

Нашите хамали – така силни физически, в същото време полагат огромно старание за опазване на пренасяните предмети и имущество.

След пренасянето на вашия дом, офис или производствено помещение по нищо няма да личи, че Вашите мебели, офис оборудване или машини са товарени, разтоварвани и пренасяни от едно място на друго.

При услугата „Кърти, чисти извозва“ се отделят най-много строителни и битови отпадъци. Нашият екип най-старателно ще сортира и опакова всички и отпадъци и използвайки наш транспорт, ще ги транспортира до определени и лицензирани за тази цел места.

АНГЕЛ СЛАВЯНА ДИМИТРОВИ "ЕООД" работи за Ваше улеснение!

Направи запитване на телефон: +359893206499